Content
Ændringer af sted dine indstillinger opdateres online alle dine enheder. Man kan blive ved lagringen af computer på din Kigge efter-bankkonto, dog virk ustyrlig ikke ogs mere opleve alt adgangssætning. Så snart fungere ændrer din adgangssætning, slettes de kamp, heri er krypteret af sted din adgangssætning, til side Googles servere, og man logges hen på alle de enheder, hvordan man er logget hen.